Lan-E er en organisasjon som jobber med å skape et miljø for de med interesse innen data og spill.
Vi har hatt lan-arrangementer siden 2014, og har utviklet oss stødig fra 10 deltakere til 50.

Fokuset til Lan-E er at alle skal ha muligheten til å bli med på våre arrangementer, og dermed tilbyr vi:
– Kiosk med varer som er kun satt opp noen kroner fra butikkens priser.
– Inngang er 100 kr. per arrangement. Det er mulig å bli medlem av Lan-E for 50 kr. i året og da er alle arrangementer det året gratis.
– Vi kjøper inn diverse konsoller, VR og annet slik at deltakere som ikke har det selv får muligheten til å prøve det.
– Mulighet for å låne diverse utstyr som deltakere mangler for å kunne delta på arrangementet, blant annet datamaskiner. Begrenset antall.

Under våre arrangementer er det 2-4 vakter som går rundt hele døgnet. Dette er for å passe på at alle er inne til rett tid, kiosk og at alt er vel. Vaktene består av foresatte, unge voksne og voksne.

Det er mulig for deltakere å sove i Otrahallen kl. 00.00-08.00. Vaktene ser til at ro og orden holdes slik at de som ønsker å sove får muligheten.

Vi har konkurranser innen spill, quiz, ballspill og annet, i løpet av arrangementet. Vi har flotte sponsorer som står for premiene.

Vi har også en kiosk som er åpen hovedsakelig på dagtid og kveldstid. Der er det mulig å handle mat, drikke og snack. Det er mulig å betale med kort, kontant og vipps. Det er dessverre ikke mulig å lagre medbrakt mat/drikke i vår fryser eller kjøleskap.

Hvis det skulle være noe informasjon som mangler eller informasjon til oss angående deltaker som vil på lan, kan dere kontakte oss på Facebook, e-post eller sms!