Lan-E å ønsker å gi et tilbud til ungdommen der gaming skal være en sosialt happening, og ikke alltid bare en stemme i headsettet. Derfor arrangerer vi såkalte "LAN" to til tre helger i året, slik at ungdommene kan være fysisk sammen og møte andre med lik interesse. I løpet av disse helgene avholder vi konkurranser, cosplay workshop, VR, 3D printing, fysisk aktivitet og legger til rette for andre kreative aktiviteter.

Lan-E har har holdt arrangementer i 10 år! Vi startet med 10 deltakere på furuly og har jobbet oss trygt opp mot 70-120 deltakere. Vi er veldig stolte over arbeidet vi har fått til.

LAvterskeltilbud

Lan-E skal være et lavterskeltilbud, derfor har vi følgende målsetninger:

  1. Det skal ikke koste skjorta å delta på Lan-E. Vi holder deltakerpris så lavt som mulig, og dagsbesøkende uten plass kommer inn gratis. Mer informasjon.
  2. Lan-E er for alle, uavhengig av eventuelle funksjonshemminger. Vi ønsker å legge best mulig til rette for at alle kan ha det like gøy på LAN. Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan bistå!
  3. Datautstyr kan være dyrt, spesielt dersom man skal spille de aller nyeste spillene på maks grafikk. Derfor har Lan-E kjøpt inn et begrenset antall låne-PCer, skjermer, tastatur, headsett og datamus som deltakere kan låne under arrangementene våre. NB: Ta kontakt i forkant av arrangementet for å holde av utstyr.
  4. Lan-E har egen kiosk under arrangementene. Vi skal ikke tjene penger på dette, derfor selges kioskvarene til samme prisnivå som i butikk.

HUSK Å MELDE DEG PÅ!

Du er ikke påmeldt før du har fullført påmeldingen og valgt plass

Meld deg på