Et LAN er veldig kort forklart en samling av mennesker som spiller sammen i et felles lokale. LAN er en forkortelse for "Local Area Network", som er den måten man kobler seg sammen på når man er fysisk sammen og spiller.

Før i tiden var dette en veldig populær måte å spille sammen på, siden raskt internett hjemme ikke var like utbredt som det er nå. Nå har derimot teknologien kommet dit at man kan sitte hjemme, snakke, spille og se over kamera hvem du spiller med. 

Vi i Lan-E å ønsker å gi et tilbud til ungdommen der gaming skal være en sosialt happening, og ikke alltid bare en stemme i headsettet. Derfor arrangerer vi såkalte "LAN" flere helger i året, slik at ungdommene kan være fysisk sammen og møte andre med like interesser. I løpet av disse helgene avholder vi konkurranser, filmvisning, fysisk aktivitet og ballspill, og legger til rette for andre kreative aktiviteter som cosplay og lignende.

LAvterskeltilbud

Lan-E skal være et lavterskeltilbud, derfor har vi følgende målsetninger:

  1. Det skal ikke koste skjorta å delta på Lan-E. Vi holder deltakerpris så lavt som mulig, og dagsbesøkende uten plass kommer inn gratis. Mer informasjon.
  2. Lan-E er for alle, uavhengig av eventuelle funksjonshemminger. Vi ønsker å legge best mulig til rette for at alle kan ha det like gøy på LAN. Ta gjerne kontakt med oss dersom vi kan bistå!
  3. Datautstyr kan være dyrt, spesielt dersom man skal spille de aller nyeste spillene på maks grafikk. Derfor har Lan-E kjøpt inn et begrenset antall låne-PCer, som deltakere kan låne under arrangementene våre. NB: Førstemann til mølla!
  4. Lan-E har egen kiosk under arrangementene. Vi skal ikke tjene penger på dette, derfor selges kioskvarene til samme prisnivå som i butikk.

HUSK Å MELDE DEG PÅ!

Du er ikke påmeldt før du har fullført påmeldingen og valgt plass

Meld deg på