Oppdatert informasjon:
I forkant av arrangementene legger vi fortløpende ut oppdateringer på vår facebook-side. Vi legger også ut viktig informasjon her på websiden vår.

Vakthold/sikkerhet:
Det er 2-3 voksne vakter tilstede i lokalene døgnet rundt. 

Alle deltakere skal være inne innen kl. 23:00. Dørene åpner igjen kl. 08:00. Vi bruker elektroniske armbånd for å holde styr på hvem som er tilstede i lokalene.
NB! Hvis vi får beskjed fra en foresatt, kan deltaker reise hjem utenom disse tidspunktene. Eks hvis deltaker skal sove hjemme og reiser kl 00:00.

Soving:
Vi har en egen sovehall som det skal være stille i fra 00:00 til 08:00. Ellers er det selvfølgelig lov å reise hjem for å sove.

Ankomst til arrangementet:
Ved innslipp, brukes den store garasjeporten mot parkeringsplassen. Etter 2-3 timer, eller når de fleste deltakerne har ankommet, stenger vi denne, og flytter innsjekk til hovedinngangen ved fotballbanene.

Når dere ankommer, setter vi pris på at du som foresatt blir med deltakeren inn. Foresatte må signere samtykkeskjema og regler. Du finner samtykkeskjema på vår hjemmeside. Det kan skrives ut og signeres hjemme, men om ikke dere får printet det hjemme så har vi også mange skjemaer klare hos oss ved innsjekking, slik at det kan signeres når dere ankommer lokalene.

Når deltakeren kommer på arrangementet, står bord, stol, strøm og internettkabel klart på hver plass, så her er det bare å rigge seg til. Vi har bare 1-2 stikkontakter til hver deltaker, så det er lurt å ta med  egen padde/forgrener dersom man trenger flere uttak.

Stolene er typiske "bedehus"-stoler, men det er selvfølgelig mulig å ta med egen gaming/kontorstol om man ønsker det.

Medlemskap:
Inngangsprisen er 0 kr for medlemmer, og 100 kr for ikke-medlemmer. Du kan lese mer om medlemskap i Lan-E her

Medlemskap koster bare 50 kr, varer ut kalenderåret, og kan betales når man ankommer arrangementet. Man kan betale både med kort og kontanter.

Etter man har betalt medlemskontingent, kommer man gratis inn på arrangementene våre resten av året. Utover at man kommer gratis inn så følger det ikke med noen forpliktelser. Vi kommer heller ikke til å sende ut spam/nyhetsbrev etc.

Kiosk:
Under arrangementet har vi en kiosk som er åpen nesten hele døgnet. Her kan man kjøpe enkel mat som pizza og nudler, diverse snacks/godteri, og brus/energidrikke. Vi tar både kort og kontanter i kiosken.

I tillegg vil det være mulig å bestille mat fra TipTop i kiosken, og få det levert rett til plassen sin. TipTop kjører et par ganger hver dag. Tidsfrist for bestilling vil annonseres tydelig under arrangementet.

HUSK Å MELDE DEG PÅ!

Du er ikke påmeldt før du har fullført påmeldingen og valgt plass

Meld deg på