Lan-E er en organisasjon som jobber med å skape et miljø for de med interesse innen data og spill. Vi har hatt lan-arrangementer siden 2014, og har utviklet oss stødig fra 10 deltakere til 60. Fokuset til Lan-E er at alle skal ha muligheten til å delta.

Under våre arrangementer er det 2-4 vakter som går rundt hele døgnet. Dette er for å passe på at alle er inne til rett tid, kiosk og at alt er vel. Vaktene består av foresatte, unge voksne og voksne. Det er mulig for deltakere å sove i Otrahallen kl. 00.00-08.00. Vaktene ser til at ro og orden holdes slik at de som ønsker å sove får muligheten.

Vi har konkurranser innen spill, quiz, ballspill og annet, i løpet av arrangementet. Vi har flotte sponsorer som står for premiene.

Vi har også en kiosk som er åpen hovedsakelig på dagtid og kveldstid. Der er det mulig å handle mat, drikke og snack. Det er mulig å betale med kort, kontant og vipps. Det er dessverre ikke mulig å lagre medbrakt mat/drikke i vår fryser eller kjøleskap.

Hvis det skulle være noe informasjon som mangler eller informasjon til oss angående deltaker som vil på lan, kan dere kontakte oss på Facebook, e-post eller sms!

HUSK Å MELDE DEG PÅ!

Du er ikke påmeldt før du har fullført påmeldingen og valgt plass

Meld deg på